1 september, 2020 tobias 0Comment

Numera är det viktigare än någonsin att vara aktiv på nätet, speciellt för företag. Alltfler söker nämligen efter företagstjänster på nätet vilket innebär att man kan missa viktiga chanser att få nya kunder om man inte har en hemsida. Denna artikel kommer därför gå igenom hur man som företagare kan få hjälp inom IT och digitalisering.

Skaffa ett säkert system

Alltfler företag behöver ha ett säkert IT-system för att kunna göra affärer i Europa. Detta beror på att GDPR-lagstiftningen kräver att företag ska hantera personuppgifter på ett säkert sätt. Om företag inte följer denna lagstiftning finns det risk att man får stora böter. Som tur är finns företag som Nordlo vilka kan hjälpa till med att bygga upp ett säkert system. Dessutom hjälper de också till med att upprätthålla systemet så att det inte kraschar eller går sönder.

Skaffa en hemsida

För att säkerställa att kunder kan kontakta ens företag är det viktigt att ha en hemsida. De flesta hemsidorna har också ett kontaktformulär där det går att skriva meddelanden och frågor kring olika tjänster. För att bygga upp hemsidan på rätt sätt är det viktigt att man tar kontakt med experter. En snygg hemsida är nämligen viktigt för att kunderna ska få ett bra första intryck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *